Byggtjejen Sol

Jag har som sagt jobbat inom bygg sedan 99 och har genom dessa åren jobbat i ett flertal olika projekt där vi försöker att rekrytera in fler tjejer till byggbranschen. Där vi då även jobbat för att få de tjejer som har startat inom branschen att vilja stanna kvar. Jag har genom åren varit en förebild för andra tjejer för att våga välja de yrkesval de känner för och vill och inte låta sig styras el bromsas av sin könsroll. Jag tror att jag har lyckats ganska bra då både min dotter och hennes väninna hon umgåtts mycket med genom åren har nu båda valt bygg. Min systerdotter har oxå valt bygg. Jag har även stått med på skolmässor för att rekrytera in ungdomar till byggprogrammet. Jag har spelat in en doc film om tjejer i byggbranchen. jag har via den filmen jobbat i ett projekt där vi skulle få ihop en hel byggklass med bara tjejer som skulle utbildas till murare snickare och betongare. Den klassen hoppade jag själv även på och där utbildade mig till murare. jag har byggt upp en hemsida om min karriär som byggtjej och sedan 1 månad tillbaka så har den fullständigt exploderat av besökare. De 2 första åren jag hade den så hade jag haft 6 000 besökre. för en månad sedan hade den ökat med ytterligare 2 000 besökare till sammanlagt 8 000 besökare på bara en månad. Nu när jag tittade på den för snart 1 vecka sen hade den ökat ytterligare en månad
med 16 000 besökare till sammanlagt 24 000 besökare.. Nu sista dagarna så har den ökat med ca 2 000 besökare /dygn. Så tydligen tycker folk att den är bra. Så jag bestämde mig för att starta bloggen som jag nu vill marknadsföra hos er.
Jag kunde inte länka med era html koder på min bogg då den inte tog emot detta. Men jag har lagt upp en vanlig länk till er under fliken länkar längst ner på vänster sida.
Jag gör gärna senare ett inlägg om denna bloggen då jag kommer att promota olika byggföretag lite då och då i min blogg. Men jag känner att jag vill bli lite mer bekant med er först så jag kan få i hop något bra att skriva.

Med vänliga hälsningar
Sol Ottosson

Byggtjejen Sol
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 3,67 out of 5)
Loading ... Loading ...

Comments are closed.