spikenifoten

För tredje fjärde gången försöker vi skapa något vi kallar ett hem.
Vi har genom åren tillsammans hunnit att renovera en liten etta på 29 kvm. Det tog lång tid men resultatet blev jätte bra! När kläderna inte längre rymdes i garderoben och sakerna började bo utanför lådor och skåp kände vi att det var dags att leta oss vidare.

Rakt över gatan hittade vi en trea som vi tänkte att där skulle vi kunna bo länge (trodde vi). Redan ganska snabbt insåg vi att här vill vi inte bo utan vi renoverade den med avsikt att flytta ganska snabbt. Efter 16 månader var vi ute ur lägenheten bostadslösa och skuldfria.

Med nya skulder och ny lägenhet står vi nu mitt i vår tredje lägenhet, en ännu större trea. Varför vi har köpt större är svårt att motivera då vi fortfarande lever med de få möbler vi hade i vår etta, men de blev så. Desto mer har vi att göra på kvällarna! Tv har vi inte sett sedan VM-finalen Sverige-Finland i hockey, sånt hinns inte med nu för tiden. Vi hoppas att vi börjar bli någorlunda klara lagom till vår semester i sommar så den kan tillbringas i Stockholms skärgård.

Nu är det dag för att göra det igen, tillbaka där vi en gång började men den här gången större och bättre utsikt. Dock flyttar vi till mindre mot vad vi har i dagsläget vilket kommer bli tydligt i köket. Denna gång ska vi göra ett badrum också. Häng med!

spikenifoten

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading ... Loading ...

Comments are closed.