Yllenystanet – livet och dess kryddor

I kvarteret Kavlungnet byggdes i slutet av 1800-talet/början av 1900-talet ett torp. Den första byggnaden på just detta område som med tiden blev utbyggt, påbyggt och ombyggt. Området har sedan blivit ett mycket omtyckt villaområde efterhand. År 2008 köpte vi huset med massor av drömmar och planer på hur vi ville ta tillbaka sekelskiftet i huset och göra det till vårt drömboende.
Tillsammans, jag och min underbara man, vår lille son och vår hund Alfons jobbar vi så sakteligen på att få till ett hem fyllt av personlighet och en härlig mix av nytt och gammalt. Både jag och min man tycker om att renovera, inreda och fixa…och vi försöker göra det med devisen: Ett rum i taget. Hittills har vi fixat skalet på huset vilket innebär: tilläggsisolera hela huset, räta ut väggarna, ny panel, byte av alla fönster, bygga om kuporna, göra om taket och lägga nytt lertegel samt att vi byggt in den gamla verandan till en ny hall och byggt till en ny veranda och farstukvist. Dessutom ska trädgården få sig en ordentlig förvandling.
Här kan ni följa vår renovering av huset, vardagen med allt vad det innebär med renovering,småbarn och husdjur. Sammanfattat, livet och dess kryddor.

Yllenystanet – livet och dess kryddor

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (16 votes, average: 4,06 out of 5)
Loading ... Loading ...

Comments are closed.